Хардвер за DIY ентузијасти

Хардвер, како што се полупроизводи, метрички шипки и листови. Софистицираниот Combitech® систем со иновативни функции како што е жлебот за усогласување на вежбите.

Градежни Материјали

Профили за суво градежништво,
профили за поставувае на подни облоги како што се паркет, ламинат, плочки и ПВЦ.

Oпсег за Ред и Складирање

Направете ред во складиштето, работилницата или гаражата: со цел и опсег на складирање. Feral® нуди систем на куки, шини и многу, многу повеќе.